Koningsdag 2018

WAT EEN SFEER, WAT EEN FEESTDAG, WAT EEN BINDENDE FACTOR….

KIJK SNEL NAAR DE FOTO’S

KLIK hier

 

 

PROGRAMMERING

 

VROEGE VLAGGERS

08.00 – 09.00 uur – Locatie: heel Nieuw-Vennep

Om 08.00 uur ’s morgen hangt Oranjevereniging Beatrix alle vlaggen uit op de bruggen van Nieuw-Vennep. Hangt u ook voor 09.00 uur de vlag uit? Dan maakt u kans op één van de taartbonnen van bakkerij Jongeneel. Deze worden aan de deur overhandigd door bestuursleden van de Oranjevereniging Beatrix en zijn direct in leverbaar bij bakkerij Jongeneel op Koningsdag. Doe mee en vlag vroeg!

FESTIJN VOOR  KIDS IN GETSEWOUD

Vanaf 8.00 uur – Locatie: Lente- en Zomerpark, Getsewoud

Organisatie: Activiteitenteam Getsewoud – www.activiteitenteamgetsewoud.nl

In het Lente- en het Zomerpark wordt er weer een gezellige kleedjesmarkt georganiseerd. Kinderen mogen gratis hun kleedje neerleggen. Van 10.00 uur tot 13.00 uur organiseert Activiteitenteam Getsewoud diverse spelletjes voor kinderen in het Zomerpark. Commerciële verkoop is niet toegestaan.  

ORANJE VRIJMARKT

10.00 -16.00 uur – Locatie: parkeerplaats van De Rustende Jager

Er zijn kramen, verschillende stands, bezigheden voor jong en oud en kinderen mogen gratis hun kleedje neerleggen. Inschrijven voor een kraam met bijbehorende voorwaarden loopt via bestuurslid Hans den Ouden. Het inschrijfformulier is te vinden op www.ov-beatrix.nl.

RINGSTEKEN MET OUDE TRACTOREN o.v.b.

10.00 – 14.00 uur – Locatie: Venneperweg voor Sylvia’s Leeuwtje, Lotus en Orries

Komt u ook kijken naar het ringsteken met oude tractoren? De bijrijder doet zijn best om met een prikstok 3 ringen naar beneden te halen. Degene die tijdens de finaleronde de meeste punten heeft, zal de wedstrijd winnen. Tijdens het ringsteken zijn er diverse activiteiten en bezienswaardigheden. Zo kunt u weer kijken bij het schapen scheren, verzorgt Ronald Brugman rondritjes per koets en zal Meerhistorie aanwezig zijn en u wederom iets moois uit haar collectie tonen.

Meer info klik HIER

KONINGSDRIVE – FIETSTOCHT

12.30 uur – Verzamellocatie: De Rustende Jager – Inschrijven: vooraf bij Wim Café; w.cafe@ziggo.nl

U wordt tussen 11.00 uur en 12.00 uur verwacht bij het verzamelpunt De Rustende Jager. Om 12.30 uur wordt er gestart. De kosten voor deze bridge fietstocht bedragen 15,00 euro per paar. Meer informatie over deze tocht kunt u opvragen bij Wim Café 0252-672421. 

JEU DE BOULES

13.00 uur – 17.00 uur –  Locatie: Pétanquevereniging De Spaanse Ruiter, Wikkestraat 45

Heeft u zin in een partijtje jeu de boules of wilt u hiermee kennis maken? Onder leiding van ervaren spelers kunt u één of meerdere partijen spelen. De vereniging stelt, indien nodig, ballen beschikbaar. Inschrijven kan op Koningsdag zelf of vooraf bij Fred Spreeuw (0252-675469)

KINDERACTIVITEITEN

13.00 uur – 16.00 uur – Locatie: plein voor Sylvia’s Leeuwtje, Lotus en Orries

Vanaf 13.00 uur zullen er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd worden op het plein. Houdt onze website en Facebook in de gaten voor het complete programma.

 

De bekende horeca aan de Venneperweg maken er ook dit jaar weer een te gekke Koningsdag van! Zo is Orries open vanaf 8.00 uur voor oa koffie en gebak (van Jongeneel!), een heerlijke Oranje- lunch of menu en een gezellig (overdekt) terras. Bij Sylvia’s Leeuwtje kun je vanaf 11.00 uur terecht voor een lekker bakje koffie, een drankje, een hapje, er is live muziek op het terras en je kunt genieten van een 2 gangen- Oranje menu. De Rustende Jager is vanaf ’s morgens vroeg open voor een bakje koffie, een drankje of een lekker hapje en de band Quite Simple zal  ’s middags optreden op het podium voor het terras. De Venneperweg kleurt Oranje! Komt allen naar het gezellige centrum en maak er een mooi Koningsdag feestje van!